Til Menu  

Randers HK Grand Prix 2017

Vi har 210.000 gode grunde til at gentage de sidste års succes med en spinning event, så glæd jer allerede nu til gentagelsen, der i år løber af stablen d. 5. maj 2017.

For publikum - hvad skal der ske?
Randers HK inviterer til en sporty og spektakulær eftermiddag, hvor du kan tage hele din familie med. Kom og oplev når byens erhvervsliv sætter sig i sadlen fredag eftermiddag, og giver den gas til fordel for byens håndboldpiger i Primo Tours Ligaen. Der vil være boder med lækre smagsprøver, du kan købe sæsonkort til specialpris, se Randers HK pigerne cykle mod hinanden og meget meget mere. Vi åbner dørene fra kl. 15.00.

Holdejer eller sponsor på en cykel - hvordan gør jeg?
Som holdejer skaffer du sponsorer til din cykel og indtjening pr. km. i dit netværk, så din indsats kan både hjælpe dig til sejren og skabe en festlig ramme på dagen. Der skal være 3 ryttere på din cykel, hvoraf én af dem er én af Randers HKs ligapiger. Hver rytter skal cykle 20 minutter. Du kan også melde dig som sponsor på 'en eller flere af cyklerne. Ta' fat i Mette på 2810 1463.

Eksponering af sponsorer:
Der bliver til hvert hold lavet et skilt, hvor dit og dine sponsorers logoer bliver trykt på. Skiltet står foran din cykel under hele eventen. Der bliver indrykket opslag i Randers Amtsavis, før og efter eventen, hvor alle sponsorer eksponeres. Eventen bliver markedsført på Randers HK Facebook, nyhedsbrev, web og LinkedIN. Vi producerer små videoer, som optakt til dagen med dig/din virksomhed og din Randers HK spiller. Dermed er der mulig for en intern battle mod de øvrige holdejere på Randers HK facebook.

Vi opdaterer løbende med sponsorer og ryttere, så hold øje med udviklingen her på siden.

 

Holdejere & sponsorer

Pack Plast

Ryttere:
Mari Molid & Peter Lund

Kvist & Jensen

Ryttere:
Clara Monti
Claus Omann Jensen
Jonas Bødker

 

Randers HK Kontor

Ryttere:
Lotte Vestergaard
Vibeke Lassen
Anne B. Laursen

Randers HK U16

Ryttere:
Torben van Gogh
 

Randers HK U18

Ryttere:
Carsten Solberg

Randers HK Fanklub

Ryttere:
Frederikke Gulmark