Til Menu  

Presse

Randers HK byder pressen velkommen til tophåndbold i Arena Randers.

Akkreditering
Medier, der udover adgang til Randers HK's hjemmekampe i Arena Randers, også ønsker faciliteter som skrivepult/sted, trådløs internetforbindelse mv., skal først akkrediteres.

I Randers HK vil vi gerne give vores pressepartnere den bedst mulige oplevelse i Arena Randers. Det er derfor muligt at tilmelde sig spisning i vores VIP-lokaler forud for kampen. Det eneste, du skal gøre, er, at akkreditere dig 72 timer før kampstart og skrive spisning under punktet "evt. bemærkninger" i akkrediteringsskema

Ved ankomst til Arena Randers får pressefolk udleveret akkrediteringskort i billetsalget, som åbner en time før kampstart. 

Pressefolk, der er akkrediteret vil cirka én time før kampstart få udleveret en kopi af dagens kamprapport/holdopstillinger. Der er fri adgang til trådløst internetforbindelse fra hele Arena Randers område.

Efter almindelige liga-kampe vil der i spillertunnelen/uden for omklædningsrum være interviewområde, så snart spillere og trænere er tilbage fra omklædningsrummet.

Alle relevante medier bliver inviteret via mail, når Randers HK holder pressemøde i Arena Randers. Hvis jeres medie ikke er på klubbens nuværende liste, så send venligst jeres detaljer (navn, medie, adresse, mailadresse etc.) til al@randershk.dk.

Randers HK vil herefter sørge for, at jeres medie fremover vil modtage invitation til pressemøder samt pressemeddelelser.

 

Download Randers HK logo

Main logo AI

Main logo JPG

Logo rund blå AI

Logo rund blå JPG

Logo rund neg AI

• Logo rund neg JPG

 

 

  Akkreditering

Ophavsret

Artikler, fotografier, grafik  og andet  offentliggjort materiale på randershk.dk stilles til rådighed for visning/læsning.

Det er tilladt at printe enkelte kopier til privat brug. Dette gælder alene private personer. Virksomheder må således ikke printe artikler mv. til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere.

Det er tilladt at tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til dit eget personlige brug inden for hustanden, jf. oprethavsloven §12.

Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver aftale med Randers HK, det samme gælder brug og køb foto.

Det er tilladt at henvise til randershk.dk med tydelig kildeangivelse. Vi accepterer ikke gentagen og systematisk brug af dybe links direkte til underliggende materiale på hjemmesiden.

Det er heller ikke tilladt, at linke på en sådan måde, at randershk.dk kommer til at se ud som en del af en anden hjemmeside., medmindre det er aftalt med Randers HK.

Overtrædelser medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse. Randers HK er ikke ansvarlig for indhold på websites, som Randers HK linker til.

For actionfoto, logo etc. kontakt Anne B. Laursen på al@randershk.dk.