Til Menu  

Vores frivillige

60 frivillige til 60 minutter. Det skal der til hver gang Randers HK spiller på hjemmebane i Arena Randers. Til alle hjemmekampe står de mange frivillige på spring for at hjælpe til med store og små opgave både før, under og efter kampene. Altid hårdtarbejdende og med et smil på læben. De er altid genkendelige, og farverne på trøjen indikerer rollerne.

"De blå"
’Reklamebanden’ i de blå trøjer knokler før og efter kampene med at gøre hallen klar. Gulvreklamer skal klistres på, og der skal sætte reklamer op hele vejen rundt om banen. Og efter kampen skal det hele pakkes sammen igen. Et kæmpe arbejde, der kræver mange timer, og de blå frivillige møder op i hallen flere timer før kampstart og er også de sidste, der forlader hallen efter kampen. Mange af de ’blå’ frivillige er også medlem af klubbens fanklub, og engagementet er aldrig til at tage fejl af. De er der altid for klubben – i blå trøjer og med blå hjerter.

"De røde"
De frivillige i røde trøjer står altid klar til at tage imod alle gæster og publikum. De tjekker billetter, anviser pladser og holder opsyn under kampene. Efter kampen er det igen på med arbejdshandskerne, hvor de rydder op efter de mange tilskuere.

Randers HK Event Team
Event teamet tager sig godt af sponsorerne, når de møder ind i GLUD VIN Lounge før kampene. De er overalt og hjælper med utallige opgaver på alle kampdage i Arena Randers. Et stærkt team af både pensionerede og erhvervsaktive mænd, der frivilligt bruger mange timer i løbet af en sæson på at gøre kampdagene nemmere for den administrative organisation i Randers HK.

Alle vores frivillige yder en uvurderlig hjælp, Randers HK ikke kunne være foruden. Sammenhold er nøgleordet, og fra Randers HK skal der lyde en stort tak for den kæmpe indsats, de mange frivillige altid yder. Vi er meget taknemmelige for, at de er en del af Randers HK.

Har du lyst til at være en del af vores frivillige, så kontakt Vibeke Lassen på tlf.: 51868008.