Til Menu  

Randers HK og HIK Rosendal indgår Sportsligt samarbejde

Dato: 04-05-2018

I Randers HK er vi stolte over at komme i gang med vores nye Aconcept, hvor det er den enkelte spillere der hele tiden skal være i fokus, samt at holde spillerne ude i de lokale miljøer så længe som muligt.

Vi er utrolig glade for at vi nu får lov til at videreformidle Aconcept til HIK-Rosendal, i et samarbejde, som skal være med til at fastholde spillerne i lokalmiljøet, samt være med til at videreudvikle klubben og dens trænere.

Igennem sparring, klubbesøg og trænerkursus, vil vi være med til at inspirere og motivere klubbens trænere, dette kommer til at smitte af på spillerne, så vi på den måde I fællesskab kan  udbygge fundamentet I såvel HIK Rosendal, som Randers HK.

Der sker rigtig mange ting i HIK Rosendal, og der findes mange ildsjæle i klubben, dem vil vi gerne ramme og motivere.

Vi tror på at fokus skal holdes på spillernes individuelle udvikling, og derigennem skabe/underbygge det miljø, hvor spillerne trives med gode trænere, holdkammerater og trygge rammer. Alt dette vil vi gerne forsøge at understøtte i HIK Rosendal.

Samarbejdet skydes i gang med Randers HK´s ungdomsafdeling tager på træningslejr i Rosendal, og i den forbindelse afvikles der trænerkursus for HIK Rosendals trænere.

For yderligere information kontakt:

Jakob Olsen HIK-Rosendal - 26802227

Niels Agesen Randers HK - 60242618