Til Menu  

Randers HK lancerer ny strategi

Dato: 07-07-2017

Forfra på vej mod toppen af dansk håndbold

Randers HK skal tilbage i toppen af dansk og international håndbold – og det betyder en NY start, hvor den traditionsrige klub med de mange store resultater vasker taktikbrædtet rent og starter forfra og sætter en ny kurs mod toppen. Kursen er sat #Randershkforfra.

Randers HK starter forfra på toppen af det stærkt fundament, som de seneste 10 års resultater har givet klubben. Men tiden er kommet til at vaske taktikbrædtet, støve pokalerne af og give os selv en ny start. To af Danmarks mest succesrige håndboldledere er kommet til klubben før denne sæson. Niels Agesen er ny cheftræner, og han kommer med DM guld i bagagen fra sin tid i Nykøbing Falster, hvor han på kort tid skabte et stærkt vinderhold, der tilbage i maj vandt Danmarksmesterskabet.

Per Rasmussen er klubbens nye direktør, og han kommer med en bronzemedalje i lommen efter en meget succesrig periode i herreklubben BSV.

En stærk duo, der skal bringe Randers HK tilbage i toppen af håndbolden. Sammen med spillerne, der hver dag vil arbejde stenhårdt for at nå målet.

Når spillerne møder ind til første træning i Randers HK mandag 17. juli bliver det også startskuddet til en ny æra i klubbens historie. Det er starten på en 4-årig periode, hvor klubben slår en streg på banen og kigger fremad. Randers HK skal tilbage til toppen af dansk håndbold.

Det er #Randershkforfra.
”Vi skal have en ny start. Taktikken er klar. Tavlen er vasket ren. Nu begynder en ny sæson og et nyt kapitel i vores traditionsrige klub. Vi er stadig tro mod vores DNA – talent, udvikling og resultater. Men fremtidens Randers HK skal være en meget synlig klub, der kommer ud af arenaen og ind i folks bevidsthed med mere kant. Vi vil opbygge en langsigtet relation og invitere vores fans, frivillige, byen og samarbejdspartnere mere indenfor, så de bliver en større del af den rejse, som Randers HK nu skal på. Det er en rejse vi kalder for #Randershkforfra”, siger direktør Per Rasmussen.

Den nye direktør og træner har haft travlt siden de tiltrådte i klubben, og på kort tid har de sammen med bestyrelsen lagt en ny og modig plan for, hvordan klubben kommer tilbage i toppen af dansk håndbold.

Planen har fået navnet #Randershkforfra, og det er en plan, der kræver stenhårdt arbejde af alle i klubben.

Det er lagt en ny og meget offensiv kommerciel strategi for at skaffe flere samarbejdspartnere til klubben, og derigennem skabe et mere solidt økonomisk fundament for turen tilbage mod toppen, når vi starter #Randershkforfra.

På banen er der også sat en ny kurs. En kurs, hvor blod, sved og tårer kommer til at være i centrum. DM Guld-træneren Niels Agesen trækker i den grad i arbejdstøjet og kræver noget af spillerne ved såvel træning som til kamp.

”Randers HK er klub med stort potentiale til at nå toppen. Hvis vi vil, og det vil vi i løbet af de kommende FIRE år, ” siger cheftræner Niels Agesen.

Hans melding til spillerne er meget klar og kontant: ”Hvis du vil bære den blå Randers HK trøje, så kræver det knald hårdt arbejde på træningsbanen og når vi spiller kamp. Vi ved, at publikum vil se, at pigerne ofrer alt de har, når de går på banen – og det skal vi ind at vise, at vi gør – hver gang”, siger cheftræner, Niels Agesen og tilføjer: ”Vi starter forfra og bruger alle sæsonens kampe og træningspas til hele tiden at blive bedre for at nå vores langsigtede mål – igen at have Randers på toppen,” siger cheftræner Niels Agesen, der samtidigt lover at alle spillere og trænere hver eneste gang vil kæmpe til det sidste – og det bliver alle der skal have arbejdshandskerne på,” siger Niels Agesen.

Vi præsenterer det NYE Randers HK 4. august fra klokken 16.30 til 18.30 på Rådhushaven i Randers.
”Vi glæder os til at præsentere den nye spillertrup med mange nye ansigter, vise de nye hjemme og udebane spilletrøje frem og vores helt nye logo. Vi spiller også den nye klubsang, der er produceret af Kelde – kendt fra Radio ABC og du kan sige hej til McMisse,” fortæller en spændt Per Rasmussen.

Randers HK Fanklub vil også være der på dagen – vigtigt at bakke dem op. De bakker os op.

Randers HK er vært for lidt at drikke og spise og samtidig vil der være interview med spillere og trænere, der fortæller om den nye sæson, der udover liga også byder på europæisk håndbold i EHF Cuppen.

På dagen kan du også reservere sæsonkort samt høre nærmere om muligheder for at samarbejde med Randers HK. Vi er på Rådhustorvet fra kl. 16.30 og frem til kl. 18.30 – kom og vær med til at give #Randershkforfra en god start.

For yderligere informationer kontakt direktør Per Rasmussen på mobil 20205880.

Foto: Hans Carstens