Til Menu  

Østeuropæisk stemning i Arena Randers

Dato: 11-02-2018

Søndag skulle Randers HK for sidste gang på banen i EHF sammenhæng. Kronjyderne havde udspillet sin chance for at avancere fra gruppespillet, så der var ikke så meget på spil. Kampen kunne derimod bruges til øve forskellige ting i forhold til de kommende ligakampe.

Da de 2 hold mødtes i Rumænien var det hjemmeholdet, der i første halvleg fuldstændig sad på kampen, og det lignede en regulær øretæve, som den danske trup var på vej ind i.

I 2. halvleg var det dog et noget anderledes fokuseret Randers HK mandskab, der i den grad tog arbejdshandskerne på. Randers HK vandt halvlegen med 7-11 - men tabte kampen 23-17.

Til dagens opgør var der stor opbakning på lægterne til gæsterne fra Rumænien. Det var også gæsterne, der hurtigt bragte sig foran 1-5. Randers HK spillede fra start 7 mod 6 i angrebet, men det fremprovokerede tekniske fejl for hjemmeholdet. Efter 9 minutter var Randers HK bagud 3-8, og gæsterne scorede let i tomt mål.

Efter et kvarter var gæsterne foran med 7-12. Randers HK gik tilbage i 6 mod 6, hvor Craiova samtidig var 2 mand i undertal. Det var en god periode for hjemmeholdet, der fik hentet gæsternes store føring - 11-12 stod den.

Både unge Caroline Madsen og Signe Schaar, fra hhv. U18 og U16, fik chancen i første halvleg, og gjorde et fint indhop. Caroline med et par flotte redninger i målet, og Signe med mål. Holdene gik til pause ved stillingen 14-17.

Hjemmeholdet startede 2. halvleg i undertal, og Josefine Dragenberg fik kæmpet sig til et straffekast. Men Cecilie Hansen misbrugte chancen og istedet fik gæsterne sat endnu en scoring ind. 

Craiova satte deres angrebsspil godt op og var efter 9 minutter foran med 16-22. Det var noget, som de mange rumænske fans satte pris på. 

Randers HK kæmpede videre og kunne efter 12 minutter reducere gæsternes føring til 18-23. I undertal fik Randers HK det svært mod den rumænske defensiv, og Craiova fortsatte med at sende bolden ned i et tomt mål. 19-25 efter 19 minutter.

Rikke Thorngaard pustede lidt liv ind angrebsspillet med mål og flotte afleveringer. I den anden ende tog Caroline Madsen også flot fra. Med 5 minutter tilbage af kampen havde Randers HK igen hentet den store føring og var bagud 25-28.  

Alligevel endte kampen med et nederlag på 25-29, og Randers HK er for denne gang færdige i europæisk sammenhæng.

Kampens spiller blev fortjent unge Caroline Mdasen i målet.

Målscorer: Camilla Degn 3, Cecilie Hansen 2, Sara Johansson 2, Anne Sofie Hjort 2, Gitte Andersen 3, Josefine Dragenberg 2, Mari Molid 7, Signe Schaar 1, Rikke Thorngaard 1, Daniela Gustin 2