Til Menu  

Ny eventchef i Randers HK

Dato: 09-03-2018

For den kommende sæson sker der en organisationsændring i Randers HK med henblik på at føre Randers HK videre mod vores 4-årige strategi.

”Vi skal være med i toppen af Dansk håndbold både på og udenfor banen. Derfor er det med stor glæde, at kunne offentliggøre den her ændring, som skal være med til at sikre, at vi får skabt et produkt, så familien har lyst til at komme for at se håndbold i Arena Randers. Vi skal også sikre, at man får en oplevelse med i bagagen. Det er vi for nuværende i gang med sammen med YouSee, men det stopper ikke her – det er blot et skridt på vejen, og jeg lover med den nye konstellation, at vi når målet. Det skal være en totaloplevelse at gå til håndbold”, siger direktør Per Rasmussen. 

Til den kommende sæson bliver Jimmi B. Nielsen ansat som eventchef i Randers HK. Jimmis primære opgave bliver, at skabe en totaloplevelse med det at gå til håndbold i Randers.

”Jeg kender Per Rasmussen fra samarbejdet i Bjerringbro-Silkeborg, hvor jeg var sponsor og senest har været ansat i deres event team. Jeg vil gerne via min baggrund komme med flere ting, som skal være med til at løfte Randers HK set-up", han tilføjer: "Helhedsoplevelsen skal styrkes til vores hjemmekampe, vi skal fremadrettet tiltrække flere tilskuere, unge som ældre. Det skal være en fed oplevelse for alle, så man har lyst til at komme i Arena Randers sammen og ikke bare blive hjemme på sofaen, siger Jimmi B. Nielsen. Han fortsætter:  

"Jeg har allerede været forbi Randers HK til et par hjemmekampe og fået et godt indblik i hvilke ting, der skal arbejdes på, for at styrke tingene udenfor banen", slutter han.

"Jeg er stolt over, at vi nu er klar til at styrke tingene udenfor banen og jeg er da stolt over at en mand som Jimmi kontakter mig. Et flot CV som koncertarrangør, Radiovært, diskoteksejer masser af erfaring og så ovenikøbet håndboldinteresseret, ja så må man bare sige at det lagt sammen – så får vi løftet os markant og #randershkvidere er rigtigt godt i gang. Det stopper ikke her og nu skal vi justere vores produkt for vores samarbejdspartnere så vi også løfter os der”, afslutter Per Rasmussen.

”I den forbindelse forsøger vi også at udvide vores team af frivillige i forbindelse med hjemmekampene – så kunne du være interesseret heri – så kontakt mig herom”, siger Per Rasmussen.

For yderligere informationer kontakt:

Per Rasmussen Tlf. 20205880

Jimmi B. Nielsen Tlf. 20489008