Til Menu  

Billetinformation

Handelsbetingelser

Siddeplads:
Siddeplads i sektion EH-DV kr. 110,- inkl. gebyr.

Siddeplads i øvrige sektioner: kr. 100,- inkl. gebyr. 

Børn / unge under 18 år:
Gratis adgang i særklit sektion, såfremt der ikke er udsolgt.

Sæsonkort:
Voksen kr. 995,-
Pensionist /børn u/12: kr. 800,-.

Andre rabatter:
Foreninger og virksomheder kan i øvrigt kontakt Randers HK kontor for rabat ved køb af et større antal billetter.

Handicappladser:
Der er få handicappladser til rådighed i Arena Randers. Kontakt Randers HK kontor for yderligere oplysninger. Der er gratis adgang for hjælpere.

Udehold:
Personer og udefrakommende fanklubber, som ønsker at købe billet til kampe, og som har tilknytning til udeholdet, bedes kontakte Randers HK kontor. Tilskuere med tilknytning til udeholdet placeres i sektion AV. Evt. trommer fra udeholdet placeres også i sektion AV. Der må ikke bruges konfetti i Arena Randers.

Randers HK kontor:
Der kan ikke købes billetter på Randers HK kontoret.

Tlf.: 8641 7722

Efter køb kan du ikke fortryde købet. Du kan således ikke få din billet refunderet. Har du bestilt en forkert billettype, er det ikke muligt at bruge billetten.

Tjek derfor din ordre, så du sikrer dig, at det er det rigtige valg, du har foretaget dig.

Ved aflysning refunderes prisen for købte billetter ekskl. gebyrer. Hvis du har anvendt et betalingskort som betalingsmiddel refunderes billetterne automatisk og beløbet indsættes på din konto indenfor 8 hverdage, uden at du skal aflevere dokumentation.

Hvis arrangementet er købt kontant, skal du henvende dig til Randers HK for at få beløbet refunderet. Hverken kortgebyrer eller billetgebyret refunderes. Ved ændret spilletidspunkt er billetten gyldig.

Sæsonkort:
Købet er gældende for en hel sæson til ALLE Randers HK's kampe. Såfremt man mister sit kort, kan et nyt udstedes mod et gebyr på 50 kr.

Randers HK forbeholder sig retten til at afholde specielle arrangementer med rabatordninger (f.eks. gratis kamp) uden kompensation for sæsonkortholdere.